pondělí 5. února 2024

Co na sebe do práce?

Přeji pěkný den.

Když jsem si, posledně, na e-shopu bonprix vybírala oblečení, hledala jsem něco, v čem bych mohla chodit i do práce.

Nejvíce mě tam zaujaly dvoubarevné skinny džíny. Na kolenou mají záhyby a zapínání je klasické, na zip a knoflíky. Mají i poutka na opasek. Celkově na mě působí hodně zajímavým dojmem. Škoda, že na fotkách tak nevynikají. Kvůli škaredému počasí jsem musela fotit vevnitř.
Už dlouho jsem nad těmito riflemi přemýšlela, ale vždy mě odradilo to, že se jedná o klasické džíny, protože přeci jen teď víc nosím legíny. Ale vůbec svého výběru nelituji, protože džíny jsou přesně podle mých představ. Na postavě vypadají hezky, dobře sedí a cítím se v nich pohodlně.

K riflím jsem si vzala šedý svetr s perličkami. Zamilovala jsem se do něj. Už ho doma mám, jen v jiném odstínu, a moc ráda ho nosím. Je sice tenčí, ale za to je příjemně hebký a měkký. Na těle je volnější, dá se s ním zakrýt každá nedokonalost. Takže, když jsem ho uviděla, nedokázala jsem mu odolat. Nabízejí ho ještě v černé barvě.
Nemusíte se bát, že perličky budou opadávat. Ty mi na tom starším svetru stále drží na svém místě i po mnoha vyprání. Jen jejich barva už není perleťová, ale čistě bílá.

Celý outfit jsem už jen doplnila černou kabelkou a botami na podpatku.
Hodinky nosím stále. Jsou od značky Garmin a jsem s nimi velmi spokojená. Jestli sportujete, můžu vám je jen doporučit.
Bonprix
Svetr s perličkami - bonprix
Skinny džíny - bonprix
Kabelka - bonprix
Boty - bonprix
Hodinky Venu 2S - Garmin

Mám moc ráda obyčejné bavlněné trička. Ať už jsou s krátkým nebo dlouhým rukávem. Teď, v zimě, nejvíc nosím dlouhý rukáv a i takové se dají, v bonprixu, najít.
Hodně se mi tam zalíbilo tričko se stříbrným potiskem vločky. Bohužel jsem si nevšimla, že je áčkového střihu. Dost jsem se s ním trápila, než jsem ho na sobě vyfotila, protože když jsem ho měla volně, vůbec se mi nelíbilo. Zkusila jsem tričko zastrčit do džínů a hned to celkově vypadalo lépe. Kdybyste měli nějaký nápad, jak ho nosit, tak sem s ním. Nebo, možná, si jen musím zvyknout na ten střih. Nic ve tvaru áčka jsem doma ještě neměla.
Jinak je moc pěkné a přesně takové, jako na obrázku. Jen bych brala trochu širší rukávy. Na rukách je mi dost těsné.
bonprix
Bavlněné tričko s dlouhým rukávem - bonprix

S oblečením jsem opět velmi spokojená. Dají se tam najít moc krásné kousky a když k tomu ještě vychytáte slevový kód nejen s poštovným zadarmo, objednávka vás vyjde mnohem levněji.
Vždycky na takovou akci čekám a potom mám radost z ušetřených peněz.
V bonprixu nakupujeme celá rodina. Naposledy jsem tam kupovala mikiny pro manžela a je velmi spokojený. Hodně se mi líbí, že se tam dá koupit oblečení i pro plnoštíhlé.

Máte rádi katalogy s oblečením? Dokážou vás nalákat ke koupi?
SHARE:

4 komentáře

  1. Já si oblečení raději vyzkouším a osahám si materiál, aby mi byl příjemný na nošení, takže raději nakupuju v kamenných obchodech.

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych volila něco barevnějšího :)

    OdpovědětVymazat
  3. Moc hezky sladěné, sluší ti to! :) tenhle styl k tobě perfektně sedí

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig