čtvrtek 25. ledna 2024

Útulnější domácnost s Bonami

Přeji pěkný den.

Ještě před Vánoci, v minulém roce, jsem vám dávala tipy na společné dárky, které mi poslal e-shop bonami.sk. Měla jsem u nich vyhlédnutý jeden kobereček k posteli. Tehdy ho neměli, tak mi přišel až teď. Aby nebyl článek jen o koberci, s mamkou jsme se rozhodly, že si uděláme radost a něco pěkného si koupíme.

Začnu malým kobercem, o kterém jsem se už zmiňovala. Vybrala jsem si ho k posteli. Jelikož máme psy, nejvíce mě na něm zaujalo, že je lehce omyvatelný a dá se prát v pračce. Vyrobený je z polyamidu a na dotek je velmi příjemný.
Taky se mi zalíbil jeho vzor a celkový vzhled. Má obšité okraje a ze spodní strany je protiskluzová úprava.
Já jsem si vzala ten nejmenší rozměr koberečku 80 x 50 cm, ale v nabídce mají ještě další čtyři rozměry. Takže si určitě každý vybere takovou velikost, která mu bude doma pasovat.

A čím jsme si, s mamkou, udělaly radost? Soupravou koupelnových předložek. Na e-shopu Bonami mají obrovský výběr vzhledů, tvarů i velikostí. Tentokrát jsem výběr nechala na mamce a vybrala si tyhle černobílé. Přiznám se, že jsem se toho odstínu trochu bála, ale nakonec to nevypadá až tak špatně. Dokonce se mi to i líbí. Předložky jsou kvalitní, hrubší a jsme s nimi spokojené.

Dále nás zaujala sada skleněných misek. Jsou ideální na různé dezerty.
Nejsou vhodné do mikrovlnné trouby, ale do myčky je dát můžete. Mají něco málo přes tři deci, ale příště bysme si chtěly koupit asi ještě o trochu větší. Jinak jsou moc pěkné a už se těším až si do nich něco uděláme. Možná o víkendu.

Jako poslední jsme chtěly skleničky na šampaňské. Zatím jsme je odložily, protože je plánujeme používat jen při svátečních příležitostech. Ale jsou taky moc pěkné.

A to je všechno. Jsem ráda, že nepřišlo nic rozbité. Vše bylo dobře zabalené a na Bonami se dají najít opravdu krásné věci do domácnosti.

Už jste u nich nakupovali? Byli jste spokojení?
SHARE:

5 komentářů

  1. Já mám z Bonami dekorační sošku ptáčka a kupovala jsem tam i nějaké svíčky.
    Z tvého nákupu se mi nejvíc líbí ty koupelnové předložky.

    OdpovědětVymazat
  2. Přiznám se, že tyto e-shopy mě naprosto míjí, ale koupelnové textilie jsou pěkné. : )

    OdpovědětVymazat
  3. Z Bonami také pár kousků mám a jsem s nimi spokojena.

    OdpovědětVymazat
  4. Ten kobereček moc pekne teda nevypadá 😆 ale koupelnové rohozky jsou skvele

    OdpovědětVymazat
  5. Bonami má úžasné produkty, zejména dekorace do domácnosti a ty sis pořídila moc pěkné kousky. :))

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig