sobota 30. července 2022

Řasenky Bambi eye False lash

Přeji pěkný den.

Určitě každá žena chce mít řasy, jako mrkací panenka a proto mě zaujaly řasenky False lash Bambi eye od značky L'Oréal Paris. Slibují totiž efekt umělých řas.  Mám je v odstínech Black a Extra black (černý uzávěr).

Ještě, než se vrhnu k hodnocení řasenek, chtěla bych zmínit vzhled obalu, i když na něm až tak moc nezáleží. Má lesklý povrch se zrcadlovým efektem a jde na něm vidět každý otisk nebo šmouha. Sice na první pohled vypadá hezky, ale vždy, když se zašpiní, mám tendenci ho stále utírat.
Bambi eye

Řasenky v sobě ukrývají trochu větší, kulatý kartáček s malými štětinkami. Obě ho mají stejný a pracuje se s ním bez problémů. Kartáček řasy krásně oddělí, nelepí je k sobě a dobře je zvýrazní. Čím větší práci jsem si s nanášením řasenky dala, tím víc byly mé řasy výraznější. V barvách žádný rozdíl nevidím. Obě řasenky jsou černé, jako uhel.
Bambi eye

Nevěřila jsem, že na svých nevýrazných řasách uvidím mezi těmito řasenkami nějaký rozdíl. Obzvlášť, když mají stejné kartáčky a liší se pouze odstínem. Snažila jsem se řasy nafotit, ale moc mi to nešlo. Zpředu mé řasy nešly skoro vůbec vidět, tak aspoň takto z boku. Fotku jsem nijak neupravovala a mám tam nalíčené pouze řasy.
Na mém pravém oku, kde mám přiloženou řasenku je odstín Extra black. Řasy jsou hezky rozdělené, zvýrazněné a nejsou slepené. Ale přeci jen se mi více líbí efekt na druhé straně, kde jsem použila řasenku v odstínu Black. Řasy jsou taky hezky oddělené, zvýrazněné, nejsou slepené, ale přijde mi, že řasy s tímto odstínem mají trochu větší objem a celkově se mi vzhled na řasách líbí více, než řasenka v odstínu Extra black.
Během dne drží na svém místě. Neopadávají pod oko a jsem s jejich výdrží spokojená.
Bambi eye

Odličování obou odstínů řasenek je bezproblémové. V pohodě se dají dát dolů jen micelární vodou, ale jestli máte citlivé oči, přeci jen bych doporučila použít přímo odličovač na oční okolí.

Poznáte tyhle řasenky? Zkoušeli jste je? Popř. jakou řasenku momentálně používáte?

SHARE:

5 komentářů

  1. Já jsem právě odložila vypotřebovanou řasenku od Yves Rocher a teď mám nějakou od Oriflame. Obě jsem dostala jako dárek - jednu k nákupu, druhou od mámy. Tyhle řasenky vůbec neznám, ale já mám doma ještě v zásobě dvě další (jednu z boxu a jednu taky jako dárek), takže po řasenkách aktuálně nekoukám.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  2. Dělají pěkné řasy :) Já používám od Max Factor, kterou jsem si koupila už podruhé a jsem s ní spokojená :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Řasenky jsem zaznamenala na instagramu, ale nezkoušela jsem je. Právě používám řasenku od Miss Sporty a je moc fajn :)

    OdpovědětVymazat
  4. No teda, opravdu udělají moc pěkné řasy a máš pravdu ta druhá se mi taky líbí více. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Vypadají hodně dobře, až na ně narazím, moc ráda vyzkouším. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig