úterý 6. prosince 2022

Micelární voda a pleťová maska Hydra bomb od Garnier

Přeji pěkný den.

Dneska jsem si pro vás připravila recenzi na tohle kosmetické duo od značky Garnier. Produkty jsem dostala na vyzkoušení ze stránky All2test, za což jim velmi pěkně děkuji a vy se pojďte podívat, jak si u mě produkty vedly.
Garnier

Začnu micelární vodou, protože čistá pleť je základ.
Micelární voda Hyaluronic aloe all-in-1 má krásně jemnou vůni po aloe vera. Miluji tuhle vůni v kosmetice a ještě k ní patří i vůně okurek a oliv. To jsou mé nejoblíbenější.
Micelární voda je vodové konzistence, čiré barvy a skvěle se s ní pleť odličuje a čistí. Bohužel mám po ní pocit, že má pleť není úplně čistá, ale je ulepená. Proto mám vždy potřebu si pleť ještě opláchnout čistou vodou, i když je na obalu napsané, že není potřebné ji oplachovat.
Pleť je, po použití, dobře vyčištěná, zbavená veškerého makeupu a je připravená na další péči v podobě vašich oblíbených pečujících produktů.
Micelární voda Hyaluronic aloe all-in-1

Pleťová maska Hydra bomb má nádhernou vůni. Uvnitř obalu je dost napuštěné plátýnko gelovou maskou. Při rozkládání plátýnka to chce trochu trpělivosti, ale jinak to jde docela dobře. Aplikuje se na vyčištěnou pleť a nechává působit patnáct minut. Během působení z plátýnka nikde nic neteče. Většinou u ní zvyknu odpočívat, tak nemám problém ani s její přilnavostí. Na pleti drží, nepadá a je velmi dobře přizpůsobitelná snad na každý tvar obličeje. Po uplynutí doby se plátýnko sundá a nadbytek masky se vmasíruje do pleti. Může se rozetřít i na krk a kdyby jí bylo hodně, dá se vatovým tamponem odstranit.
Já jsem ji vmasírovala do pokožky a nechala vstřebat. Pleť byla krásně jemná, hydratovaná, ale opět jsem měla potřebu ji opláchnout, protože jsem měla pocit, že na pleti stále něco mám. Teprve až po opláchnutí jsem si na pleť nanesla svůj oblíbený pečující krém.
Pleťová maska Hydra bomb

Ani jeden produktů není špatný, jen mám potřebu je, z pleti, oplachovat.

Máte rádi značku Garnier? Používáte od nich něco?
SHARE:

6 komentářů

  1. Micelárky od Garnier jsem používala dříve, ale úplně mi nevyhovaly :) Masky na obličej ale mají fajn :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  2. Já po použití micelárky nebo čistící pěny či mléka pleť oplachuji běžně, takže to by mi nevadilo. Po použití pleťové masky mi to naopak přijde zvláštní...

    OdpovědětVymazat
  3. Já kdysi měla od Garnier pleťovou vodu a byla jsem spokojená. Masky si od nich nekupuji. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Micelárky od Garnier jsou super, vždycky mi vyhovovaly a to samé masky. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Dřív jsem také nějaké produkty od Garnier vyzkoušela a vždy mi přišly fajn. Dnes už od nich ale nemám nic.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
  6. Masku jsem měla, neudělala zázraky, ale byla fajn. Micelárku mám moc ráda.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig