čtvrtek 20. dubna 2023

Být ženou je nádherné

Přeji pěkný den.

Ještě na začátku měsíce jsme byli pozvaní na premiéru filmu Buď chlap! a přesně na tuhle příležitost jsem si na e-shopu bonprix vybrala nádherné šaty, lodičky, kabelku a náušnice.

Myslím, že každá žena by měla mít ve svém šatníku nějaké elegantnější kousky, protože nikdy neví, kdy se můžou hodit.

Takže jsem v jeden den vystoupila ze své komfortní zóny, odložila legíny a oblékla se do nádherných společenských šatů. Musím říct, že je nádherné být ženou. Po dlouhé době jsem se opět namalovala, nalakovala si nehty a celý večer si užila.
Šaty bonprix
Šaty s krajkovými rukávy - bonprix
Černé lodičky - bonprix
Kabelka clutch - bonprix
Náušnice - bonprix

A teď k jednotlivým kouskům. Jak jsem s nimi byla spokojená?

Jako první jsem vybírala šaty. Uznávám, že výběr nebyl lehký, protože na bonprixu mají obrovské množství různých šatů. Já jsem věděla, že chci nějaké v černé barvě a tak výběr padl na ty, které můžete vidět na fotce výše. Objednala jsem je ve velikosti 40/42 a perfektně mi sednou. Doporučuji objednávat velikost takovou, jakou běžně v bonprixu nosíte.
Nejvíce mě zaujaly svou přední stranou, kde to vypadá, jako by bylo k nim i krátké bolerko, ale je to jen takový vzhled.
Látka je vyrobená převážně z polyesteru a obsahuje i elastan, takže jsou trochu elastické, ale opravdu jen trochu. Jinak jsou docela pevné, dole rozšířené a krásně drží tvar.
Rukávy jsou krajkové, na mých rukou dost upnuté, ale nevadí mi to. Právě naopak se mi to líbí více, než kdyby měly být volné, jako je má modelka na fotkách v e-shopu.
Všem se šaty moc líbily a i já se v nich cítila příjemně a pohodlně.

K šatům jsem si vybrala jednoduché černé lodičky na nízkém podpatku. Myslím si, že to jsou právě ty lodičky, které by měla mít doma každá žena, protože se skvěle kombinují. Jsou vhodné jak k šatům, tak i ke kostýmku. Navíc černá barva jde úplně ke všemu.
Povrch lodiček je takový jak kdyby semišový a to se mi na nich hodně líbí.
Objednala jsem je ve velikosti 39. Takovou běžně nosím a jsou mi dobré. Akorát bych je nedoporučila těm, kteří mají širší nohu. Už od pohledu mi přišly dost úzké. Bála jsem se, že mi nesednou, ale nakonec sedly tak akorát.

Aby se outfit neskládal jen z černé barvy, chtěla jsem ho "oživit" doplňky v jiné barvě, ale v takové, aby se to stále hodilo do společnosti. Při delším hledání mi do oka padla béžová kabelka clutch se zlatými detaily. Opět je to barva, která se hodí snad ke všemu.
Když mi kabelka přišla, byla jsem z ní nadšená, protože je úplně nádherná. Povrch kabelky je lesklý, hladký a působí luxusním dojmem. Není moc velká. Uvnitř má jen jednu přihrádku, ale na nejdůležitější věci to bohatě stačí. Zapínání je na magnet a pásek se nedá nastavit. Naštěstí je dlouhý tak akorát a já jsem s kabelkou velmi spokojená.

Ke kabelce jsem ladila už jen náušnice. Výběr šperků na bonprixu není moc velký, takže tu jsem měla vybráno hned. Náušnice jsou dost dlouhé, výrazné a skládají se ze zlatých a krémových komponentů. Nejsem na výrazné šperky, ale musím uznat, že se mi tyhle náušnice moc líbí. 
Náušnice bonprix
Náušnice - bonprix

A to je všechno. Všem se outfit moc líbil a já bych chtěla e-shopu bonprix velmi pěkně poděkovat, že jsem si, na tuhle příležitost, mohla vybrat oblečení právě u nich.

Co vy a elegantní oblečení? Máte nějaké doma? Nosíte ho často?

SHARE:

6 komentářů

  1. Sluší ti to.
    Já jsem spíš džínová holka, šaty nosím vlastně jen v létě a do divadla.

    OdpovědětVymazat
  2. Krásné elegantní kousky, ty se v šatníku nikdy neztratí :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou moc pěkné :) A náušnice jsou výrazné, ale jsou velice pěkné.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší. Celkový outfit působí velmi elegantně a zároveň pohodlně. Souhlasím, že být ženou je krásné!

    OdpovědětVymazat
  5. Častokrát jsem měla také šaty z Bonprixu a cítila jsem to podobně, že výběr tam je hodně těžký, protože krásných kousků je tam nespočet. Jinak tvá volba outfitu, doplňků za mě naprostý top :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig