pátek 19. května 2023

Přísady do koupele, Balea

Přeji pěkný den.

Celý minulý víkend jsme strávili v Praze, kde jsme se ubytovali v hotelu, který se nachází v historické části Prahy. Tam měli koupelnu s vanou a to bych nebyla já, abych toho nevyužila.
V DM drogerii jsem si koupila dvě přísady do koupele. Jedna byla s vůní granátového jablka a pomeranče a ta druhá byla s vůní bobulového ovoce.
Přísady do koupele Balea

Koule nejsou moc velké. Jsou to spíš takové malé kuličky, které se vejdou akorát tak do dlaně. Bála jsem se, že mi jedna koule nebude stačit na jednu koupel, ale bohatě stačila.
Tyhle přísady ve vodě nevytváří žádnou pěnu. Jen vodu nádherně provoní, zamastí a mastnota se usadí nejen na krajích vany, ale i na pokožce. Koule do koupele jsou ideální hlavně pro ty, kteří mají suchou pokožku, protože se potom člověk nemusí mazat.

Přísadu do koupele s vůní granátového jablka a pomeranče jsem vyzkoušela jako první. Nádherně ovocně a výrazně voněla. Po ponoření do vody trochu šuměla a velmi pomalu se rozpouštěla. Musela jsem jí pomoct rozmačkáním, aby se rychleji rozpustila. Voda byla nejen mastná, ale plavaly v ní i větší kousky kůry, které jsem, před vypuštěním vody, vylovila a zahodila zvlášť do koše. Měla jsem strach, aby neucpaly odpad.
Přísada do koupele Balea

Na druhý den jsem vyzkoušela přísadu s vůní bobulového ovoce. Ta taky moc hezky voněla a v podstatě se od té první moc nelišila. Jen mi přišlo, že se rychleji rozpouštěla. Vodu opět zamastila, takže jsem se poučila a před koupelí si sundala hodinky. Minule jsem na ně zapomněla a potom je musela umývat mýdlem, abych z nich smyla mastnotu.
Z téhle koule ve vodě plavaly jen malé a jemné okvětní lístky, které jsem tentokrát nelovila. V pohodě se daly spláchnout a lehce proklouzly odpadem.
Přísada do koupele Balea

Po koupeli se už jen oplachuji čistou vodou. Jak už jsem psala výše, pokožka je mastná a nemám potřebu se ničím mazat. Jen ten pocit na pokožce nemusí být každému příjemný. Mně nevadil. Nestihla jsem si přečíst složení, ale tyhle přísady musí obsahovat něco, co se dokonale postará o hydrataci pokožky a já s nimi byla velmi spokojená.

Jen upozorním, že je nutné, po koupeli, opláchnout i vanu, aby po vás nikdo neuklouzl. Sama jsem si musela dávat pozor, protože bylo všechno mastnější a kluzké.

Používáte rádi přísady do koupele? Jaké?
SHARE:

8 komentářů

  1. Já se v 90% případů sprchuji, takže přísady do koupele doma nevedu (což mne pak dodatečně mrzí, když se náhodou pro plnou vanu rozhodnu).

    OdpovědětVymazat
  2. Ani jsem si v drogerce nevšimla, že by Balea měla tyto bomby do koupele :) Až tam budu, musím se po nich podívat, momentálně nemám do koupele doma nic :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  3. Bomby do koupele jsem ještě nikdy nezkoušela, ale vypadají skvěle a také se po nich poohlédnu. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Vypadají skvěle asi je vyzkouším

    OdpovědětVymazat
  5. V květnu jsem v DM byla, ale nikde jsem tyto bomby neviděla. Jinak bych je určitě vzala na vyzkoušení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je škoda. Já je u nás našla jen na prodejně. V e-shopu je v nabídce vůbec neměli.

      Vymazat
  6. U našich mám vanu, takže přísady do koupele miluji! :) Akorát u přítele je problém, že je jen vana ve sprcháčí, kam se vleze max. dítě, takže bomby a pěnu kupujeme jen jemu :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  7. Škoda, že mám doma jen sprchový kout, ale až budu někdy u našich tak bych bombu ráda vyzkoušela. Mrknu po ní v DM. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig