pondělí 5. června 2023

Jedno sobotní odpoledne

Přeji pěkný den.

V sobotu u nás krásně svítilo sluníčko, tak jsem toho musela využít. Vzala jsem si deku, knihu a šla se ven opalovat.

Pěkného počasí jsem využila i na focení oblečení pro e-shop bonprix, kde jsem si vybrala tričko, legíny a bundu.

Bunda, kterou můžete vidět níže, mě zaujala hned na první pohled. Měli ji ještě v růžovo oranžové barvě a ještě teď nevěřím tomu, že jsem jí odolala. (Růžová je moje oblíbená barva.)
Vzala jsem si ji ve velikosti 42 a velmi dobře mi sedí. Bunda je tenká. Vhodná na přechodné období. Má i kapuci, takže vás žádný déšť nepřekvapí.
Mám z ní velkou radost a jsem ráda, že jsem si vzala tenhle odstín. Myslím, že by mi růžová, tentokrát, moc neslušela.
Jestli plánujete bundu kupovat, doporučuji objednávat velikost takovou, jakou běžně nosíte.

Legín není nikdy dost. Vybrala jsem si černé legíny s výrazným nápisem Brooklyn. Po těchto legínách jsem už dlouho pokukovala a konečně jsem si je přihodila do své objednávky. Vzala jsem si je ve velikosti 44/46, ale už si pohrávám s myšlenkou, že bych si zkusila vzít o dvojčíslí menší velikost. No, uvidím příště.
Jinak legíny jsou tenčí, dobře sedí a nepadají mi. Jen dole jsou trochu volnější, ale vůbec to ničemu nevadí. Jsem s nimi velmi spokojená.
Bunda - bonprix
Legíny s potiskem - bonprix
Tenisky - dsport

Původně jsem neměla v plánu si objednat i tričko, ale tohle se mi zalíbilo tak moc, že jsem mu nedokázala odolat. Mám ho ve velikosti 40/42 a jak můžete vidět, krásně mi sedí. Když tak nad ním přemýšlím, je to první kousek, v mém šatníku, ve světle žluté barvě. A co mě na něm nejvíc zaujalo? Potisk květů a kombinace barev. Žlutá s fialovou se mi moc líbí.
Tričko s romantickým potiskem - bonprix
Legíny s potiskem - bonprix
Tenisky - dsport

Byl to skvělý odpočinek, i když byl rušený Scoobym, který neustále vyžadoval mou pozornost, protože chtěl házet balónek. A tak jsme si, chvilkami, spolu hráli. Než mi donesl balónek nazpět, stihla jsem v knize přečíst pár řádků.

K večeru jsem si ještě šla zacvičit do Crossgymu, kam jsem nově začala chodit. Cítím se tam skvěle a je to zase něco jiného, než samotné cvičení ve fitku. Hodně se tam cvičí ve skupinkách, na což jsem vůbec nebyla zvyklá, ale líbí se mi tam.

A jak jste se, o víkendu, měli vy?
SHARE:

8 komentářů

  1. Hezké kousky z Bonprixu. Já byla o víkendu na chalupě, takže nějaká práce na zahradě a taky lenošení s knížkou ;-)

    OdpovědětVymazat
  2. A to já mám zase ráda upnuté legíny, takže ten volný konec nohavic by mě rozčiloval :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, u mě je problém, že já už bych asi potřebovala o to dvojčíslí menší velikost, ale jaksi k tomu ještě nemám odvahu, protože nahoře mi dobře sedí. :-)

      Vymazat
  3. Když jsem viděla tvoji fotku na instagramu v té bundě, řekla jsem si vow, jednak mi připadá, že jsi hodně štíhlá a druhak ta bunda pěkně kontrastuje s tvými vlasy a celé to dohromady působí moc dobře. :)
    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Moc ti to sluší, také teď sháním nějaké sportovní vybavení. Moc se mi líbí ta bunda, ten přechod je moc hezký a působí to originálně a velmi příjemně!

    OdpovědětVymazat
  5. Bonprix má super kousky, i teď na léto bych si tam vybrala. :))

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig