pátek 28. července 2023

Laky na nehty s dlouhou výdrží

Přeji pěkný den.

Už pěkně dlouhou dobu tu nebyl článek s laky na nehty. Dříve jsem je hodně používala, ale teď si je užívám hlavně v letním období. Takže teď.

Moje oblíbené laky na nehty vyrábí kosmetická značka Essence. Nabízí spoustu odstínů, ze kterých si určitě každý vybere a vy si jejich laky na nehty už můžete koupit i na e-shopu elnino.sk.
Já jsem si u nich vybrala k recenzi lak na nehty ve světle fialovém odstínu 17 I lilac you a ten růžový lak 12 Orchid jungle jsem si sama koupila.
Lak na nehty Essence

Kromě velké škály barevných odstínů, se mi na těchto lacích líbí, že v sobě ukrývají dost široký štěteček. Stačí s ním párkrát přejet po nehtu a je nalakováno. Důležité je štěteček, po vytáhnutí z nádobky, trochu otřít, aby nenanášel zbytečně velké množství laku.
Lak na nehty Essence

Když si lakuji nehty, vždy používám base coat, potom dvě vrstvy barevného laku a na konec nanáším top coat. Base coat chrání nehet před nechtěným zabarvením a top coat chrání lak na nehty, takže by měl i déle vydržet v pěkném stavu.

U těchto laků od Essence jsou dvě vrstvy barevného laku nutností. Jedna vrstva špatně kryje a vůbec to nevypadá hezky. Chvílemi jsem měla pocit, že u této světle fialové barvičky bych klidně snesla i tři vrstvy, ale nakonec jsem dala jen dvě a vypadá moc hezky.

Je důležité nechat jednotlivé vrstvy laků dobře zaschnout. Netrvá to moc dlouho a pro ty netrpělivé už je v nabídce spousta sprejů nebo kapek, které by měly schnutí laku urychlit.
Lak na nehty Essence

Lak na nehty Essence

Celkově laky na nehty od Essence mi bez poškození vydrží cca 4-5 dní a jsem s nimi velmi spokojená. 

Jaká je vaše oblíbená značka laků na nehty?
SHARE:

3 komentáře

  1. Ten fialkový je nádherný, budu se po něm muset podívat! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Obě dvě barvy jsou naprosto dokonalé! Já teď propadla lakům od Miuny.

    OdpovědětVymazat
  3. Ten fialkovej je naprosto krásný :) rada kupuji tuto značku i miss sporty

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig