neděle 15. října 2023

Pleťová péče od Astrid Hyaluron

Přeji pěkný den.

V dnešním článku bych vám ráda napsala mé zkušenosti s produkty od kosmetické značky Astrid. Konkrétněji o produktech z jejich řady Hyaluron. Díky e-shopu Elnino.sk jsem měla možnost vyzkoušet micelární čistící gel, noční krém a pleťovou masku.

Tahle řada je určena pro zralejší pleť. Obsahuje kyselinu hyaluronovou. To je složka pokožky, která zajišťuje její hydrataci, pevnost a pružnost. S přibývajícím věkem přirozená schopnost pokožky produkovat kyselinu hyaluronovou klesá, což vede k dehydrataci pleti, její ochablosti a ke vzniku vrásek.
Astrid Hyaluron

Micelární čistící gel Astrid Hyaluron odstraňuje z pleti make-up a nečistoty. Čistí, osvěžuje, omlazuje a nevysušuje pokožku. Obsahuje kyselinu hyaluronovou a je obohacený o komplex minerálů, proteinů a vitamínů.

Jako první jsem si na čisticím gelu oblíbila pumpičkový aplikátor, který jde, v případě cestování, uzamknout. Gel je čirý a má jemnou, příjemnou vůni. Nanáší se na navlhčenou pleť a jemným masírováním se veškeré nečistoty rozpouštějí. Kromě voděodolného makeupu. V takovém případě doporučuji použít na odlíčení jiný produkt. Čistící gel na pleti vytváří jemnou pěnu. Ta jde lehce opláchnout i v umyvadle. Pleť je po vysušení krásně čistá, neleskne se a je připravená na další péči.
Micelární čistící gel Astrid Hyaluron

Astrid Hyaluron 3D zpevňující noční krém proti vráskám pomáhá redukovat vrásky, viditelně zlepšuje pevnost a pružnost pleti a přispívá k udržení optimální úrovně hydratace v pokožce. Doporučený věk je 35-45 let.

Krém je v bytelné, skleněné nádobce. Má krémovou konzistenci a nádhernou vůni. Přirovnala bych ji k takové té typicky "Astriďácké". Krém stačí nanášet v malém množství, lehce se roztírá a nezanechává pleť mastnou. Během chvilky se krém do pleti vstřebává a na pocit to je velmi příjemné. Má pleť se do něj prostě zamilovala. Je krásně hydratovaná a jemná.
Mám třicetosm roků a vrásky mám, naštěstí, minimální. Tyhle krémy beru spíše jako takovou prevenci, aby se mi vrásky nezačaly tvořit nebo víc prohlubovat.
Zpevňující noční krém proti vráskám Astrid Hyaluron 3D

Astrid Hyaluron omlazující a zpevňující pleťová maska s kyselinou hyaluronovou okamžitě zpevňuje a vyhlazuje pleť a dodává jí zdravý vzhled. Složení obohacené o kolagen zlepšuje pevnost a pružnost pleti. Zanechává ji jemnou, omlazenou a zářivou.

Takové balení masek zrovna nemusím, protože většinou vyjde na víc použití a pak zbytečně vyschnou. Tu to Astrid skvěle vymyslel. Pleťová maska je v polovině rozdělená, takže vyjde opravdu jen na dvě použití, ale dala jsem na sebe hrubší vrstvu.

Pleťová maska má krémovou konzistenci. Nanáší se na vyčištěnou pleť v dostatečné vrstvě kromě očního okolí. Nechává se působit deset minut. Během té doby na pleti nevytváří žádné nepříjemné pocity. Opláchnout jde ve sprše úplně bez problémů. V umyvadle bych ji oplachovat nechtěla. Bylo by to náročnější a tak si pleťové masky vždycky dávám před sprchováním. Po vysušení je má pokožka jemnější, hladší a viditelně hezčí.
Omlazující a zpevňující pleťová maska Astrid Hyaluron

Celkově jsem s kosmetikou od Astrid velmi spokojená. Jako malá jsem ji často používala v podobě opalovacích krémů a jsem ráda, že se tak hezky rozrůstá i o jiné produkty v péči o pokožku.

Jak si kosmetickou značku Astrid pamatujete vy? Už jste od ní něco zkoušeli?

SHARE:

3 komentáře

  1. Tyto krémy taky za chvíli budu potřebovat 😆

    OdpovědětVymazat
  2. Nějaké produky z této řady jsem měla a byla jsem s nimi moc spokojena :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já od Astridu teď používám dva produkty z řady 55+ a jsem spokojená.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig