neděle 17. prosince 2023

Tipy na vánoční společné dárky pro rodiny

Přeji pěkný den.

Máte blízké přátele, kteří spolu sdílí jednu domácnost? Rádi byste jim koupili společný dárek a nevíte, čím jim udělat radost? Tak přesně pro vás je určený tenhle článek.

Podobně jsem, minulý rok, kupovala dárky své kamarádce a jejímu příteli a ještě teď si pamatuji jakou měli radost a to jejich nadšení v očích.
I já jsem už vyrostla z dětských let a potřebné dárky do domácnosti mě vždycky potěší.

Všechny vybrané věci se dají koupit na e-shopu bonami.sk. Jestli se vám něco zalíbí, pod každou fotkou najdete odkaz na danou věc. Když budete objednávat hned, možná ještě budete stíhat doručení do Vánoc.
Bonami

Začneme věcmi do kuchyně. Taková klasika, kterou používá každá domácnost, jsou utěrky. Těmi určitě nic nepokazíte a vždy se hodí. Většinou se prodávají po více kusech. Jejich design je buď stejný nebo se krásně barevně doplňují.
Bonami.sk

Většinou se k utěrkám dá koupit ze stejné řady i chňapka. Tahle je sice obrovská, ale manžel se potěšil a řekl, že je to konečně chňapka pro chlapa. Většinou chňapky kupuji ty menší. Jsou v sadě po dvou kusech a do nich se, bohužel, jeho ruce nevlezou. Tak je z téhle nadšený.
Bonami

Určitě nic nepokazíte ani většími hrnky. Fantazii se meze nekladou. Na trhu je spousta nádherných designů. Od dětských motivů, přes motivační texty až po krajiny, zvířata apod. Kupované množství už záleží na vás. Já jsem, minulý rok, rodičům koupila větší hrníčky po dvou kusech. Pro každého jeden a byli spokojení.
Bonami

Ovoce jíme všichni, takže se bude hodit i nějaká mísa na ovoce. Jestli ji budete objednávat z internetu, doporučuji se pozorně dívat na rozměry. Jsou různé druhy i velikosti. Tu, co jsem si vybrala já je vhodná spíše pro malé ovoce a hlavně na menší množství.
Bonami

A takto tyhle věcičky vypadají v naší kuchyni.

Nemusíte se zaměřit jen na kuchyň. Velmi potěší i dárky do ložnice nebo do obývacího pokoje.

Nic nepokazíte krásnou sadou povlečení. Jen dejte pozor na rozměry, aby obdarovaným, v domácnosti, seděly. Povlečení jsem zvykla kupovat kamarádce a vždy byla spokojená. Navíc je na trhu tolik různých druhů. A pro ty, co jsou věčně zmrznutí, doporučuji mikroplyšové povlečení. Už mám doma dvě a zimu si bez nich nedokážu představit.
Bonami

Radost by mohla udělat třeba i plyšová a heboučká deka. Vždy, při čtení knihy, se do ní zvyknu zachumlat. Je teplá a dokáže navodit správnou atmosféru zimního večera společně s hrnkem teplého čaje.
Bonami

A takto vypadají zbylé dvě věci v naší ložnici.

Darovat můžete klidně i koberec k posteli nebo se můžete zaměřit na koupelnu a koupit sadu koberečků k vaně a záchodu. Pěkným dárkem by mohla být i sada ručníků. Mám spoustu nápadů, ale to už by byl článek moc dlouhý. Tak snad vás něco zaujalo.

*Velmi pěkně děkuji Bonami za poslání těchto krásných věcí.*

Máte už koupené dárky nebo je sháníte vždy na poslední chvíli?
SHARE:

3 komentáře

  1. Já uterky miluji :) minuly rok jsem kupovala mamce s kohoutama 😃 a takové dárky nejvíc potěší

    OdpovědětVymazat
  2. Já se snažím dávat spíše osobní dárky než ty praktické :)

    OdpovědětVymazat
  3. Bonami má krásné produkty, ne jednou jsem tam sehnala spoustu dárečků pro rodinu i kamarády. :)

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig