úterý 5. prosince 2023

Zima bez sněhu a první objednávka z Temu

Přeji pěkný den.

Po extrémně teplém listopadu přichází konečně zima, ale u nás, zatím, bez sněhu.
Do mrazivého počasí je nutné mít teplé oblečení. V e-shopu bonprix najdete vše, co na zimu potřebujete, abyste nezmrzli.
Já jsem si u nich vybrala bundu a legíny a je to první oblečení, se kterým nejsem až tak moc spokojená.

Nakupuje u nich celá moje rodina. Vždy doporučuji počkat na nějakou akci s poštovným zdarma a mít vyplněné osobní údaje. Na narozeniny vám totiž dají krásný slevový kupón, který jsem, nedávno, využila na zimní kabát pro mamku. Na Vánoce mám už pro manžela koupené dvě mikiny a teď jen doufám, že mu budou sedět.

Ale zpět k mému výběru. Jako první jsem si vybrala krátkou bundu s umělým kožíškem v černé barvě. V bonprixu nosím velikost 40/42, tak jsem si bundu objednala ve velikosti 42, ale musela ji vrátit. Sice jsem ji, v pohodě, zapla, ale cítila jsem, že je mi na zádech dost úzká. Táhla mě a celkově jsem se v ní necítila pohodlně.
Po bezproblémovém vrácení peněz jsem si ji objednala ve větší velikosti 44, ale nepříjemný pocit táhnutí na zádech zůstal. Když dám ruce dopředu, přes lopatky cítím, že je na zádech dost úzká, tahá a taktéž se v ní necítím pohodlně.
Znovu se mi ji vracet nechce a platit tak další poštovné. Ještě teda uvidím, co s ní udělám.
Bunda je jinak moc krásná. Má velké kapsy, díky šňůrce si ji můžete utáhnout a zvýraznit tak lépe tvar postavy. Uvnitř má příjemný kožíšek, který krásně hřeje.
Na první pohled mě zaujala, ale je velká škoda, že mi její střih nesedí a myslím si, že mi ani moc nesluší. Asi se vrátím ke svým oblíbeným,  výrazným a veselým odstínům.
bonprix
Bunda - bonprix
Legíny - bonprix 
Zateplené boty - Temu

K bundě jsem si vybrala džínové legíny termo s květinovou ozdobou v modré barvě. S legínami jsem mnohem více spokojená, než s bundou. Až teda na tu termo funkci. Ta je, pro mě, nedostačující. Mám z bonprixu více legín s termo efektem a všechny mají zevnitř příjemnější měkkou látku. Tyhle ji tak hebkou a jemně chlupatou nemají, ale zase nejsou úplně tenké.
V pase jsou na gumu, mají poutka na opasek a zadní kapsy.
Legíny mi skvěle sedí. Na mou výšku, 172 cm, jsou dostatečně dlouhé. Nemám ráda ten "módní" střih po kotníky. Nejsou průsvitné a vepředu na jedné nohavici mají krásný, květinový potisk s kamínky. Vypadají moc hezky a hodně by se mi líbilo, kdyby je měli v nabídce i v černém odstínu.
bonprix
Bunda - bonprix
Legíny - bonprix 
Zateplené boty - Temu

Určitě na vás neustále vyskakuje reklama na Temu, která slibuje, že vás spojí s čínskými prodejci a vy si můžete koupit různé věci za velmi nízké ceny. Temu bych přirovnala k Aliexpressu a i já podlehla jejich levné nabídce a zkusila si přes ně objednat zateplené boty v hnědé barvě. Bála jsem se, že mi nepřijdou, protože se na dost dní zasekly někde na cestě, ale naštěstí přišly v poslední možný den. Byla jsem nervózní i z výběru velikosti. V době objednávky neměly boty žádnou recenzi, tak jsem to riskla. Vzala jsem je ve velikosti CN39, což mělo odpovídat evropské velikosti 38,5-39 a opravdu odpovídají. Boty krásně sedí, jsou lehké a hlavně teplé. Uvnitř mají parádní kožíšek a jsem s nimi velmi spokojená. Od té doby, co jsem tam objednávala mám už jednu objednávku doma a další je na cestě.

Co vy a Temu? Taky na vás neustále vyskakují jejich reklamy?
SHARE:

4 komentáře

  1. Já jsem reklamy na Temu nezaregistrovala. Obecně na zahraničních e-shopech nenakupuji, nějak je trochu proti srsti vožení věcí přes půl světa (i když vím, že nejspíš se tak vozí i věci, co jsou tady v některých řetězcích s "rychlou" módou.

    OdpovědětVymazat
  2. Temu na mě poslední dobou vyskakuje hodně často, ale zatím jsem objednávat nezkoušela. :) Ať ti zboží přijde co nejdříve a jsi spokojená. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Legíny jsou pěkné a škoda té bundy.

    OdpovědětVymazat
  4. Temu teď vidím snad všude, ale ještě jsem tam neobjednávala.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig