pondělí 8. dubna 2024

Moje nová oblíbená barva, béžová

Přeji pěkný den.

Máme za sebou krásně teplý víkend. Doufám, že jste toho využili. Udělali si výlet, uklidili na zahradě nebo si jen tak užívali volno s rodinou.

My jsme si včera zašli na kávičku a po dlouhé době jsem si dopřála i sladkost v podobě oříškovo karamelového zákusku. Využila jsem pěkného počasí a nafotila pro vás opět oblečení z bonprixu. Večer jsem šla na tabatu a potom jsem si lehla ke knize Nenávist na ostří nože.
Dneska jsme pracovali na zahradě a u toho se hezky vyhřívali na sluníčku.

Miluji počasí, kdy není moc teplo ani zima a dá se jen tak venku sedět v tenkém svetříku nebo klidně i v tričku s krátkým rukávem.
Bonprix outfit
Pulovr - bonprix
Tenisky - bonprix

Všimla jsem si, že mám různé období. Někdy ujíždím na růžové barvě, jindy se mi líbí světle modrá potom zase fialová. Většinou to jsou veselé odstíny, ale tohle jaro jsem se zamilovala do béžové barvy. 
Je to taková neutrální, zemitá barva, která se lehce kombinuje a hodí se snad ke všemu. Stejně jako bílá a černá. Takže když ji zařadíte do svého šatníku, určitě tím nic nezkazíte.

Já jsem si v této barvě na e-shopu bonprix našla moc krásný pulovr. Zaujal mě hned na první pohled svými zajímavými, balonovými rukávy. V reálu se mi zalíbil snad ještě víc, než na fotce, protože je na dotek velmi příjemný a měkký. Jsem z něho úplně nadšená a kdyby byl aspoň ještě o centimetr delší, byla bych ještě nadšenější. Měřím cca 172 cm, takže jestli jste vyšší, už bych nad koupí váhala. Jinak je moc krásný, skvěle mi sedí a můžete si ho vzít jak do práce, tak i do města. Je vhodný na jakoukoliv událost, když si ho pěkně zkombinujete. Nabízí ho v různých odstínech, takže si vybere každá žena ten svůj oblíbený.
Bonprix outfit
Pulovr - bonprix
Tenisky - bonprix

Další kousek v béžové barvě, který mě hned zaujal byly nádherné nízké tenisky od značky Tamaris. Líbí se mi, že i bonprix nabízí různé značky obuvi. Od Riekera přes Mustanga až po Kappu a plno dalších značek. I těch, co patří přímo pod bonprix.

Na těchto teniskách se mi hodně líbí zlaté detaily. Zapínání mají na dva způsoby. Buď šněrování nebo boční zip. Jsou neskutečně pohodlné, uvnitř příjemně měkké a skvěle sedí. Vždy v bonprixu beru velikost, kterou nosím a zatím mi vždy všechno sedlo. Akorát musím podotknout, že s výběrem bot nemám žádný problém. Kdybych měla širokou nohu nebo třeba vysoký nárt, asi bych boty kupovala jen v kamenné prodejně, kde bych si je mohla vyzkoušet.

Bonprix sice nemá problém s vrácením peněz za zboží, které vám nesedí. Jen s tím máte vy zbytečné běhání navíc.

Tentokrát si nemůžu na nic stěžovat. S oblečením jsem spokojená, moc se mi líbí a jestli vás tyhle kousky zaujaly, můžu vám je jen doporučit.

Manžel bude mít tento měsíc narozeniny, tak jsem mu, v bonprixu, koupila mikinu a sadu ponožek. Mikina byla v akci a ještě jsem měla navíc slevový kód na celý nákup. Takže se vždycky oplatí čekat na různé akce. Ty slevové, na celý nákup, dávají dost často. Většinou deseti procentní slevy, sem tam patnácti a velmi málo i dvaceti procentní slevy. Těm skoro vždy podlehnu, protože k tomu bývá většinou i poštovné zdarma a to se už oplatí si něco pěkného na sebe pořídit.

Jaká je vaše oblíbená barva?
SHARE:

11 komentářů

  1. Mám to podobne ako ty, tiež raz len ružová, potom modrá, ale béžovú mám tiež veľmi rada. Vyzeráš úžasne a veľmi ti to pristane!

    OdpovědětVymazat
  2. Oba kousky jsou myslím dobrý nákup. Mně se béžová líbí, ale bohužel mi vůbec nesluší, jdou mi spíš výrazné barvy (červená, černá, bílá, bordó...)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A to jsem si myslela, že béžová musí sednout každému. :-)

      Vymazat
    2. Já v ní jsem hrozně nevýrazná.

      Vymazat
  3. Mám béžovou moc ráda, raději než bílou. Svetřík je moc hezký. Já na Bonprixu nakupuji ráda.¨

    O všem? Ovšem!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ten svetřík je úplně úžasný. Moc příjemný na dotek. :-)

      Vymazat
  4. Béžovou mám také moc ráda a ráda ji nosím. K tobě sedí perfektně, moc ti tahle barvička sluší. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Béžovou barvu mě naučil mít rád přítel. Mikina, kterou máš vypadá skvěle a já jsem si ve stejné barvě jen trochu jiném střihu koupila obdobnou v GATE, moc ti sluší!

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig