pondělí 13. května 2024

Vlasy jako od kadeřnice

Přeji pěkný den.

Moc ráda zkouším nové produkty na vlasy. Tentokrát jsem chtěla vyzkoušet něco dražšího, tak jsem si na e-shopu Elnino.sk otevřela nabídku vlasové kosmetiky a hledala něco, co by se mi mohlo líbit. Mají tam spoustu produktů, ale mě nejvíce zaujala sada od L'Oréal Professionnel řada Vitamino Color, která je určená na barvené vlasy.
Tahle sada je už sice vyprodaná, byla to jen limitovaná edice, ale produkty jdou koupit i samostatně, tak vám o nich pár řádků napíšu.

Šampon Vitamino Color je v měkčí plastové lahvičce o objemu 300 ml, ale dá se koupit i ve větším balení. Uzávěr má na zacvaknutí a ihned po otevření vás omámí úplně úžasná vůně. Výrazná, nádherná a připomínající sladké bonbóny. Škoda, že vám nemůžu dát přivonět, protože já se do této vůně úplně zamilovala.
Šampon je určený na ochranu barvy. Zamezuje vymývání a barva tak zůstane delší dobu sytá.

Při mytí vlasů stačí šampon nanášet v malém množství. Velmi dobře pění a už při mytí cítím, jak jsou mé vlasy pod rukama jemnější. Zvyknu si masírovat pokožku hlavy a přitom si vychutnávat tu nádhernou vůni.
Oplachování šamponu z vlasů jde velmi lehce. Následně si do trochu vysušených vlasů nanáším vlasovou masku ze stejné řady.

Maska na vlasy Vitamino color je v plastovém kelímku o objemu 250 ml. Uzávěr je na zašroubování a po otevření vás omámí nádherná a výrazná vůně, která je hodně podobná vůni šamponu.
Vlasovou masku se snažím nanášet jen do délek a vyhýbat se pokožce hlavy. Jestli to je ještě možné, tak vlasy jsou po nanesení masky ještě jemnější. Nechávám ji chvíli působit a potom se dá lehce opláchnout.

Umyté vlasy zabalím do ručníku. Buď je nechám volně uschnout nebo si je vyfoukám, ale ještě před foukáním si do nich nastříkám ochranné mléko ze stejné řady.

Ochranné mléko Vitamino Color je ve spreji, který mlíčko krásně rozprašuje. Ukrývá v sobě až deset benefitů a taky nádherně voní. Jako celá tahle řada.
Používám ho většinou před foukáním vlasů, ale někdy i jen tak pro lepší výživu a vůni. Miluji, když mi krásně voní vlasy.

Po uschnutí jsou mé vlasy jemné, hladké, nejsou krepaté a více se lesknou. Navíc moc hezky voní, barva se rychleji nevymývá a celkově jsem s touhle řadou velmi spokojená. Někdy se asi oplatí připlatit si za kvalitnější péči.
Po použití těchto produktů si opravdu připadám, jako bych právě odešla od kadeřnice.

Jaká je vaše oblíbená vlasová kosmetika?
SHARE:

4 komentáře

  1. Nemám jednu značku, no z tých profi najskôr Kerastase.

    OdpovědětVymazat
  2. Tato řada fakt vypadá skvěle :)) Já zatím používám OnlyBio.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. OnlyBio poznám, ale ještě jsem od nich nic neměla. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig