pondělí 10. června 2024

Připravena na léto

Přeji pěkný den.

Pomalu, ale jistě se nám blíží léto a s ním jsou spojené dovolené, různé festivaly a všemožné jiné akce. Tak mě napadlo, že si z e-shopu bonprix objednám nějaké pěkné oblečení, které bude na léto úplně ideální.

Mezi "must have" letní kousky patří jednoznačně šaty. Miluji tu jednoduchost, kdy nemusím přemýšlet nad tím, jak jednotlivé oblečení zkombinovat, aby k sobě ladilo. V bonprixu mají obrovskou nabídku různých šatů na všechny možné příležitosti. Od elegantních, večerních až po letní. Věřím, že si tam vybere každá žena ty svoje. 

Já jsem měla problém vybrat si jen jedny, ale více jich, momentálně, nepotřebuji. Měla jsem vybrané čtyři a z nich jsem si vybrala takové, které nejvíce odpovídaly mým představám. A myslím, že se podařilo.

Tyhle šaty nabízí ve dvou barvách. V černé a pískové. Mně se nejvíce líbila písková barva a tak jsem si ji objednala. Šaty jsou ušité z velmi tenké látky, materiál je viskóza. Jsou lehké a tak úplně ideální na léto. Mají hluboký výstřih a ozdobené jsou jemným nařasením na rukávech, ve výstřihu a v páse, kde je i zašitá guma.
Šaty jsem si vzala ve velikosti 42, jakou i běžně nosím a krásně mi sedí. Jsou pohodlné, nikde netahají a dobře se nosí. Jsem s nimi velmi spokojená. 

Na léto jsem si vybírala i nějaké topy. Jako první mi do oka padl top s krajkou, který nebyl ihned k doručení. Dobu dodání měli napsanou tři až čtyři týdny a tu dodrželi.
Přiznám se, že jsem se trochu bála, jak mi bude top sedět, ale naštěstí mé obavy byly úplně zbytečné.
Vzala jsem si ho ve velikosti 40/42 a skvěle mi sedí. Líbí se mi, že v horní části je ozdobná krajka a spodní část je volnější. Tudíž dokáže zamaskovat i nějaké kila navíc. Nemůžu si pomoct, ale úplně nejvíc se mi hodí k jakýmkoliv legínám. 

Když už jsem si vybírala mezi topy, do oka mi padlo i vroubkované tričko s krajkou. Na výběr je ze dvou odstínů, ale já chtěla světlé, tak jsem si ho vzala v bílé barvě a taktéž ve velikosti 40/42. Je sice užšího střihu, ale skvěle mi sedí. Výstřih má hluboký, srdíčkový a je ozdobený krajkou. Vypadá to moc hezky. Tričko je vyrobené z organické bavlny a na těle je velmi příjemné. Moc ráda ho nosím a kombinuji se sukní. Díky ozdobné krajce se mi hodí i k elegantnějším outfitům.


A to nejlepší na konec. Žerzejová sukně v černé barvě. Momentálně je v akci, tak šup. Překlikněte na stránku bonprixu a kupujte, protože já se do ní úplně zamilovala. Už dlouho jsem chtěla přesně takovou. V páse je na gumu a je mírně rozšířená. Ty, co jsem si zkoušela v obchodech byly většinou hodně rozšířené a tím pádem rozšiřovaly i mě. Tahle pěkně padá dolů. Opět jsem si vybrala velikost 40/42, která mi v bonprixu skvěle sedí a jsem se sukní moc spokojená.

Vlastně jsem spokojená úplně se vším. Vše mi hezky sedí a oblečení bývá vždy moc pěkné. Zvyknu u nich nakupovat i věci pro manžela, který je moc vysoký a široký a nemáme s jejich oblečením nejmenší problém.

Děkuji e-shopu bonprix za tuhle krásnou spolupráci a další nádherné oblečení.

Co v létě nejraději nosíte? Jste tým šaty, sukně nebo kraťasy?
SHARE:

4 komentáře

  1. Nejvíc se mi líbí top a šaty. Já létě nosím šaty taky poměrně hodně a pak tříčtvrťáky s různými topy. Sukně jsou asi poslední v pořadí :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mně taky. Je to takové elegantnější. :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Šaty jsou povedené. Celkově Bonprix je skvělý.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig