úterý 30. března 2021

Rozmazlování pleti se značkou Uriage eau thermale

Přeji pěkný den.

Ještě minulý rok jsem si, z e-shopu drmax.sk, objednala kosmetiku od značky Uriage eau thermale. Hodně dlouho jsem ji chtěla vyzkoušet, takže když jsem narazila na 50-ti procentní slevy, neodolala jsem a koupila si na vyzkoušení to, co jsem zrovna nutně potřebovala. Micelární vodu, oční krém a balzám na rty
Produkty mi už pomalu dochází, tak je načase vám povyprávět, jak jsem s nimi byla spokojená.
Uriage eau thermale

Micelární voda od Uriage eau thermale je určena pro smíšenou až mastnou pleť. Obsahuje vysoce čistící molekuly micel a uklidňující termální vodu Uriage. Používat se dá jak na čištění tváře, tak na odličování očí. Je oftalmologicky testovaná.

Micelární voda je čirá tekutina s téměř žádnou vůní nebo teda velmi jemnou. Používám ji na odlíčení veškerého make-upu a je velmi příjemná. Sice na ní píšou, že se nemusí oplachovat, ale já vždy použiji buď květovou vodu nebo pleť dočistím, ve sprše, čistícím gelem. Vše dokonale odlíčí a na pleti nezanechává žádný nepříjemný ani lepivý pocit. Hravě si poradí i s očním make-upem a řasenkou. Oči naštěstí nijak nedráždí. Pleť je tedy dobře vyčištěná a připravená na další péči.
Micelární voda Uriage eau thermale

Hydratační oční krém od Uriage eau thermale je taktéž obohacený o termální vodu Uriage. Napomáhá obnově kožní bariéry a tím udržuje pleť dostatečně hydratovanou. Svěží textura rozzáří oční partie a v mžiku je zbaví známek únavy. Výsledkem je 41% snížení intenzity kruhů a váčků pod očima.

Oční krém je bez parfemace a má velmi příjemnou konzistenci. Krásně se dá jemně vklepat do očního okolí. Používat ho můžete jak na den, tak noc a pro lepší výsledek klidně i 2x denně. Když se nechtěně dostane do očí, nijak je nedráždí. Na tomhle krému můžu pochválit jen dokonalou hydrataci. Jinak s tmavými kruhy ani s otoky si neporadí. Za tu cenu si koupíte o dost lepší oční krémy, které budou dělat to, co mají.
Oční krém Uriage eau thermale

Zklidňující balzám na rty od Uriage eau thermale vaše rty hydratuje, vyživuje a chrání je před nepříznivými vnějšími vlivy. Olej z brutnáku lékařského pomáhá obnovit poškozené a křehké rty. 

Balzám na rty je v tyčince a nemá téměř žádnou vůni, jen velmi jemnou. Je jako máslíčko. Pod teplem vašich rtů se hezky roztopí a tím pádem se dobře nanáší. Na rtech zanechá mastnější vrstvu, která o rty pečuje. Rty jsou potom jemné, hebké a skvěle hydratované. Tento balzám jsem si velmi oblíbila. V zimě mé rty několikrát zachránil. 
Balzám na rty Uriage eau thermale

Když to tak shrnu, největším zklamáním byl oční krém. Micelární voda a balzám na rty jsou super. Od této značky bych klidně ještě něco vyzkoušela, ale určitě bych zase počkala na nějakou akci.

Co vy a značka Uriage? Zkoušeli jste od ní něco? Zaujala vás?
SHARE:

28 komentářů

  1. Túto značku nepoznám a počujem o nej prvýkrát. Ale veľmi ma zaujala práve micelárna voda, ktorá vyzerá že by bola na moju pleť ako stvorená. Zatiaľ mám doma starú dobrú Garnier, ale keď ju dopoužívam, tak by som sa na ňu pozrela.

    xx Alexandra z 𝕄𝕊 𝔸𝕃𝕎𝔸𝕐𝕊 𝕃𝔸𝕋𝔼 / INSTAGRAM

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tahle micelární voda je velmi povedená. Používala jsem ji ráda. :-)

      Vymazat
  2. Na túto značku mi v poslednej dobe vyskakujú dosť často reklamy. Z týchto produktov ma na začiatku zaujal očný krém, ale ako tak čítam, nepotešil by ma, keby si neporadil s vačkami pod očami :D
    Nicol z World of Nicol

    OdpovědětVymazat
  3. Značku znám od vidění - z lékárny (zrovna dneska jsem na ni v Dr. Max koukala), vyzkoušeno nemám.
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
  4. O této značce jsem již myslím slyšela, ale zatím jsem ji nezkoušela. Moje stálice už asi deset je micelární voda od Biodermy, zkoušela jsem i jiné, ale tahle je fakt nejlepší, tahle vypadá, že bude také super!
    Jinak mě zaujal ten oční krém, také si potřebuju už nějaký koupit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Micelární voda od Biodermy je taky super. Hodně používám tu jejich růžovou. :-)

      Vymazat
  5. Mám pocit, že jsem na značku vídala reklamu v televizi :) Ale celkově značku vůbec neznám a upřímně ani nevím, jestli bych od ní chtěla něco vyzkoušet :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to nevím, jestli na ni byla reklama i v televizi, tu moc nesleduji. :-)

      Vymazat
  6. Ahojky,
    já jsem tento měsíc dodělala tělový krém od této značky a byl moc příjemný. Kupovala jsem si ho ale kvůli ekzému a s tím mi nijak nepomohl. Na to, že to bylo vlastně jen obyčejné tělové mléko, tak to byla docela drahá sranda... Určitě taky počkám na nějakou akci, než si zase něco koupím. Měj se krásně,
    Hanka z ciculka.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Akce jsou nejlepší. Obzvlášť, když je tahle značka docela drahá. :-)

      Vymazat
  7. Ahoj, Uriage mám ráda, balzám i micelárku znám, jen ne tuto variantu pro smíšenou pleť. Oční krém jsem nezkoušela. Je to skvělá kosmetika + doporučuji šetrné opalovací krémy a deodoranty. ☺
    Prima den přeji.
    Blog MonalisaBeautyEriAnna

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Eri, opalovací krémy jsem už tuším párkrát měla a byly super. S deodoranty zkušenost nemám. Vlastně ani nevím, že je značka nabízí. :-)

      Vymazat
  8. Tuto kosmetickou značku znám, sama mám od ní ale jen jeden produkt, a to regenerační krém s mědí a zinkem. Doporučili mi ho tenkrát v lékárně, protože trpím na suchou až praskající pokožku kolem nosu. Za mě je docela fajn, pomáhá mi, ale musí se používat delší dobu. Po pár natřeních rozhodně žádnou změnu neudělá. S jinými produkty zkušenosti nemám, ale určitě bych se nebránila tomu koupit si něco dalšího. Ten balzámek na rty, o kterém tu píšeš, vypadá ale dobře.

    Ketrin ~ Vnímej blog

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak aspoň, že pomáhá při delším používání. Balzám na rty je velmi povedený. :-)

      Vymazat
  9. Od Uriage som ešte asi nikdy nič neskúsila 🌸

    Blog de la Licorne *

    OdpovědětVymazat
  10. Produkty vypadají opravdu dobře a lákalo by mě je také vyzkoušet. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Uriage jsem teda ještě nezkoušela, ale píšeš o očním krému, který si musím už nějaký pořídit, ale na tento jsi mě nenalákala, škoda, že stojí na nic. Takže nějaký tip? :)
    Vítejte u Mišky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přišel fajn oční krém od Nivei. :-)

      Vymazat
    2. Tak snad se k ní někdy dostanu, zatím jsem neměla možnost vyzkoušet

      Vymazat
  12. O tejto značke som ešte nepočula. Ale vyzerá zaujímavo. Ja sa odličujem už len s Lumispou.

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovědětVymazat
  13. Kupovala jsem v lékarně v akci za poukaz z práce. Mám micelárku (modrou), čistící gel a dvě termální vody, mělo by to být zaměřené na problematickou pokožku, nebo takovou smíšenou. Já osobně jsem z kosmetikou spokojená, dokonce teď na českém Notinu je ten gel s poštovným zdarma v malém balení, tak jsem si ho objednala. Ale také bych se nebránila použít více věcí.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je super. Já byla taky velmi spokojená. Až teda na ten oční krém. Tato kosmetika se oplatí kupovat v akci. :-)

      Vymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig