neděle 10. září 2023

Školní motivační diář a jedno překvapení pro vás

Přeji pěkný den.

V dětství jsem si ráda všechno zapisovala. Ať už to byly různé poznámky, nápady, citáty... A to mi zůstalo až doteď. Ještě mi přibyl sešit na přečtené knihy a taky jsem si začala zapisovat vůně svíček, abych věděla, které mi voní a mohla si je kupovat opakovaně.

Když mi e-shop ican.sk opět nabídl jejich školní diář, ráda jsem nabídku přijala, protože všechny jejich diáře jsou velmi povedené, mají krásný design a vyhovují mi jak svým obsahem, tak i velikostí. Už jen když jsem jím listovala, měla jsem chuť vrátit se do školních let a začít ho používat.
Školní diář


Školský motivačný diár 2023/2024 v sobě ukrývá vše, co každý školák využije. Od běžného zapisování až po školní poznámky. Navíc obsahuje i plno školních pomůcek, jako je malá násobilka, periodická tabulka chemických prvků apod. Určitě uvítáte i rozpis prázdnin a mnoho dalšího.
Já jsem si celkově na jejich diářích oblíbila měsíční plánovač. Ten využívám nejvíc, protože vidím vše na jedné dvoustraně. 
Na jejich e-shopu mají diář moc hezky vyobrazený, takže se na něj můžete podívat ještě před koupí a potom se rozhodnout, jestli se vám líbí natolik, že si ho pořídíte. Na to, co všechno v sobě ukrývá, jeho cena není příliš vysoká.





A teď k tomu slibovanému překvapení v názvu. Jelikož už v mém okolí všichni školáci povinnou školní docházku mají za sebou, rozhodla jsem se, že vytvořím krásný balíček, o který si budete moct zasoutěžit na mém knižním Instagramu. Soutěž už běží a bude ukončena 14.9.2023. Soutěž najdete tady, tak pojďte zkusit své štěstí.
Soutěž o motivační diář

Zvyknete si vše ručně zapisovat nebo u vás převládá moderní doba a zapisujete si vše elektronicky?
SHARE:

3 komentáře

  1. Klasický diář nepoužívám - kombinuji stojací kalendář na stole a plánovač v Outlooku.

    OdpovědětVymazat
  2. Vypadá moc krásně, ať ti slouží a dělá radost. :)) Na klasické diáře také nedám dopustit. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ať diář dělá radost, já jsem už roky věrná Dolleru.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig