pátek 1. září 2023

Tělový krém, který dokáže vylepšit siluetu postavy?

Přeji pěkný den.

Když mi e-shop Elnino.sk dal nabídku, že si můžu vybrat některý z jejich produktů od značky Bioten a Astrid, hodně mě zaujal tělový krém, který slibuje hladší a pevnější pokožku. Bojuje proti "pomerančové kůži" a po čtyřech týdnech pravidelného používání dokáže z obvodu paží zredukovat tuk o jeden centimetr a z obvodu břicha, stehen a boků dokonce až tři centimetry. Plní to, co slibuje?
Bioten Bodyshape

Bioten Bodyshape Remodelační gelový krém obsahuje 100% přírodní výtažek z plodů acai. Díky svým antioxidačním účinkům a vysokému obsahu minerálů, vitamínů a živin, pomáhá zlepšit pevnost pokožky a obnovit její přirozenou hladkost.

Používá se dvakrát denně masírováním problematických míst po dobu aspoň čtyř týdnů. Nesmí se aplikovat na obličej a po použití je nutné si umýt ruce. 

Když mi krém přišel a já ho poprvé otevřela, nejvíce mě zaujala jeho neobvyklá barva a zvláštní vůně. Nedokážu ji k ničemu přirovnat, ale je mi příjemná.
Bioten Bodyshape

Tělový krém se dobře nanáší a lehce roztírá. Není mastný a v podstatě se hned vstřebává. Tím pádem mám potřebu ho nanášet ve větším množství a tak mi hodně rychle ubýval.

Určitě jste nejvíce zvědaví na výsledky. Pokožka je po pravidelném používání opravdu viditelně hezčí, hladší a pevnější. Co se týká té redukce tuku, já jsem, bohužel, žádný úbytek centimetrů nezaznamenala. Pouhým nanášením krému se prostě zhubnout nedá.

Jinak je to příjemný tělový krém, který plní jen polovinu slibovaných funkcí, ale jsem ráda, že jsem ho mohla vyzkoušet.

Co vy a tělové krémy? Používáte? Zkoušeli jste někdy takový, který sliboval i redukci tuku?
SHARE:

4 komentáře

  1. Já tomu, že by mi nějaký krém ubral centimetry po obvodu, nevěřím, takže jsem si nikdy takový nekoupila. A obecně na tělo preferuju spíš mléka než krémy...

    OdpovědětVymazat
  2. Tělové krémy používám, ale pouze ty klasické. :) K těmto vychytávkám jsem bohužel skeptická a moc tomu efektu nevěřím..

    OdpovědětVymazat
  3. Jenom lákají 😂 ale nevypadá špatně

    OdpovědětVymazat
  4. S těmito produkty žádné zkušenosti nemám a celkově jim ani nevěřím.

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig