úterý 28. listopadu 2023

Už máš svůj diář?

Přeji pěkný den.

Konec roku se pomalu blíží a nastává čas, kdy každý z nás, co používáme diáře, se už pomalu začíná ohlížet po novém.

Sama nejsem výjimkou, protože si život bez diáře nedokážu představit. Vše musím mít zapsané a hlavně naplánované.

Několik roků po sobě jsem používala motivační diáře z e-shopu ican.sk a řekla jsem si, že na příští rok udělám změnu a vyzkouším jejich druhý diář Srdce ženy 2024. Nabízí ho jak v české verzi, tak i ve slovenské a velmi pěkně jim děkuji za poslání tak krásného diáře k recenzi.
Diář Srdce ženy 2024

Tenhle diář je o něco větší, než ten motivační, což znamená i více místa na psaní. Má čtyři látkové záložky, které jsou barevně odlišné a úplně vzadu je gumička, kterou můžete diář uzavřít a nebude se samovolně otvírat.
Celý vzhled diáře je moc pěkný a líbí se mi zepředu i zlatý nápis se stromem života.
Diář Srdce ženy 2024

Uvnitř je diář trochu podobný tomu motivačnímu, ale přeci jen je odlišný. Určený je výhradně pro ženy, což jde poznat už ze samotného názvu.
Velmi mě potěšilo, že jsem v něm našla měsíční plánovač. Ten používám nejvíc a bez něj bych se neobešla. Skvělý je i roční přehled, kde si zapisuji opakující se události. Nejdůležitější prostor na týdenní zápisky tam je, samozřejmě, taky. A nabízí toho mnohem více. Menstruační kalendář, státní svátky, školní prázdniny, kalendář ženských a mužských jmen, kdo má kdy narozeniny, různé citáty, hromada místa na různé poznámky a to zdaleka není všechno.

Níže vám, pro představu, vkládám i pár fotek zevnitř diáře. Pokud se pro koupi rozhodnete, na e-shopu ho mají mnohem lépe a hlavně detailněji vyobrazený a to se mi moc líbí. Sice si diář před koupí nemůžete osahat, ale můžete do něj aspoň nahlédnout.
Diář Srdce ženy 2024

Diář Srdce ženy 2024

Diář Srdce ženy 2024

Diář Srdce ženy 2024

Diář Srdce ženy 2024

Když to tak shrnu, oba jejich diáře se mi hodně líbí a záleží jen na vás, co upřednostňujete. Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv, určitě vás ani jeden nezklame.

Ptám se vás na to sice každý rok, ale i tak mi to nedá.

Používáte diáře? Jaký je váš oblíbený?
SHARE:

2 komentáře

  1. Já používám Doller a nedám na něj už pátým rokem dopustit. :) Tvůj diář je ale moc krásný, ať ti slouží! :))

    OdpovědětVymazat
  2. Já diář nepoužívám, nemám k čemu

    OdpovědětVymazat

Doufám, že se vám článek líbil a děkuji za každý komentář.

BLOGGER TEMPLATE CREATED BY pipdig